Regulile scrise palesc in FATA modelelor propriu-ZISE, Care uneori chiar contrazic cele mai avizate sfaturi. Practic, Regula Suprema in crearea unui perete accent este ca El sa fie un element de Bun rafale si care sa adauge mai mult farmec locuintei Tale. Modelele si ideile de mai jos te pot ajuta sa intelegi mai bine cum Poti Crea un astfel de décor si te vor inspira in Alegerea culorilor si materialor prin care Poti Crea un perete accent. • Culoarea si modelul peretelui accent nu trebuie sa oboseasca ochii, EA trebuie sa fie un element diferit fata de restul, Dar care sa se afle in echilibru si in acord cu restul incaperii. Foto sursa: I.pinimg.com, Tidbitsandtwine, Vintagerevivals.com, Apartmenttherapy.com Peretele accent este un perete decorat intr-un mod, diferit fata de restul peretilor DIN Casa. Tocmai de aceea exista mai multe modalitati prin care poate fi realizat. PE scurt, pentru a Crea un astfel de perete in locuinta ta, trebuie sa parcurgi urmatorii PASI: realizarea unui perete accent reprezinta scoaterea in evidenta in divers maniere a unuia dintre peretii unei incaperi. De regula el este vopsit intr-o culoare puternica sau are aplicat un modèle de tapet deosebit, Care sparge données monocromia de Culoarea celorlalti pereti. Peretele accent se poate realiza foarte usor (vopsirea unui perete sau Aplicarea unui fototapet) sau poate fi un proiect ce necesita cateva zile de lucru (panelurile DIN Piatra naturala sau DIN caramida) INSA un lucru este CERT: este un element Vizual deosebit si confera personalitate unei locuinte. • Peretele accent trebuie sa atraga atentia, dar nu sa incarce Camera. Astfel, daca in incapere ai aplicat un tapet cu un modèle incarcat, marunt, peretele accent ar trebui sa fie Uni.

• Peretele accent este de Regula cel pe care Cade Lumina naturala, Asadar cel din FATA ferestrei. Nu este, totusi, o greseala daca Alegi Alt perete DIN incapere, INSA daca VEI alege sa accenezi exact peretele cu ferestrele, Culoarea nu se va observa la fel de bine sau RISTI ca peretele sa para incarcat din cauza perdelei, draperiilor si a celorlalte Elemente de pointe d`acest. In principiu, aceste obiecte se comercializeaza la crochetmodèles cu accesorii pentru amenajari interioare, sau cu materiale de Constructii: var, Ipsos, vopsele LAVABILE, etc. Incercati si la revue de tipul “Bricostore”. Nevoia de schimbare este deseori infranata de Idea unor costuri foarte ridicate de redecorare. Nu cunoastem nici multi Amator ai tapetului, nu atat DIN cazul aspectului Cat din cauza faptului ca la urmatoarea renovare va fi foarte complexes sa il indepartati. • En dortoirs, de exemplu, nu Poti da gres cu accentuarea peretelui pe care este amplasat Patul, iar in Living peretele pe care ai Pozitionat canapeaua este o alegere potrivita. Totul tine, INSA, de forma camerei si de mobilierul pe care le ai in locuinta. Ai libertate totala cand Vine vorba despre realizarea unui perete accent intr-o locuinta. De la un perete plaçât cu Piatra naturala in baie, trecand printr-un perete cu tapet aplicat in holul casei sau un perete accent vopsit in Culoarea preferata in dortoirs, acest artificiu Estetic poate fi pus in Practica in orice incapere dintr-o Casa.

Primul pas este Alegerea peretelui care va deveni accenl caméra DIN. In aceasta alegere nu exista reguli Clare, totul Tine de felul in care vrei sa arate incaperea, cat si de restul elementelor décoratif pe care le ai dans Camera respectiva. Exista, totusi, cateva recomandari GENERALE cand Vine vorba despre Alegerea peretelui pe care vrei sa-l accenezi: noile modele de rôle permis Aplicarea de Vopsea nu doar pe pereti, ci si pe alte materiale – carton, hartie sau tesaturi. Asadar, va puteti asorta oricand Lampa cu peretele proaspat varuit sau puteti crea draperii chic cu cele mai nonconformiste tipare.

Comments

comments


Posted in Uncategorized.

Comments are closed.